Skip links

booking@interport.al

069 - 207 5894

Sherbime

Zgjidhjet tona ju ndihmojnë të arrini qëllimin e biznesit tuaj.

Transport rrugor

Eksploroni shërbimet tona të transportit të rrugor:  Efikasiteti i lëvizjes tokësore.

 

Transport ajror

Eksploroni shërbimet tona të transportit të mallrave: Transporti efikas i mallrave dhe kontejnerëve.

 
 
 

Transport detar

Shërbimet Tona të Transportit Detar: Zgjidhje të besueshme të transportit detar të mallrave.

 
 
 
Partneret

Partnerë të zgjedhur për një eksperience të shkëlqyer.

Opsionet tona

Çfarë bëjmë ne.

Shërbim Transporti

Ne ofrojmë transporte të ndryshme si: ajroj, detar dhe transport tokësor.

Zgjidhje të përshtatura

Ne ofrojmë zgjidhje logjistike të përshtatura në përputhje me nevojat tuaja specifike.

Menaxhimi i Transportit

Ekipi ynë ju ndihmon të menaxhoni transportin e mallrave tuaja më mirë dhe më efikas.

INTERPORT LOGISTICS

Interport Logistics

Mirë se vini  Interport Logistics, partneri juaj kryesor  transportin global  kontejnerëve.Me përvojë  logjistikën detare, ajrore dhe tokësore, specializohemi  lëvizjen e mallrave tuaja  nivel global. Interport, ekselenca është shenja jonë e dallueshme. Ekipi ynë i përkushtuar dhe teknologjia moderne garantojnë dorëzimin efikas dhe  besueshëm  mallrave tuaja.Besoni tek ne për  menaxhuar nevojat tuaja logjistike me kujdes dhe saktësi, nga udhëtimi  oqeanet e gjërë deri  fluturimin  qiell dhe kalimin nga toka. Bashkohuni me ne  Interport Logistics dhe shijoni efikasitet  pa krahasueshëm  transportin e kontejnerëve. Le  bëjmë logjistiken tuaj globale  efikase, kështu  ju  mund  përqëndroheni  atë  ka  shumë rëndësi - Biznesin tuaj.

0K+

Transporti

0M+

Konteinerë

0+

Klientë të kënaqur

Na kontaktoni

Na kontaktoni

Besmir Rizajbooking@interport.al +355 069 207 5894

Interport Logistics

ALBANIA

Durres, Lagjia 1, rruga taulantia, autoriteti portual Durres

Interport Logistics

Albania

Durres, Lagjia 1, rruga taulantia, autoriteti portual Durres

Kontakte

booking@interport.al

+ 355 069 207 5894

Adresa

Durres, Lagjia 1, rruga taulantia, autoriteti portual Durres

Na ndiqni ne Instagram

© 2024 Interport Logistics.